İstanbul Medeniyet Üniversitesi

Destek ve Kalite Hizmetleri Müd. Yardımcıları

geahyilmazbey.JPG

Yılmaz ALTÜRK

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yard.

* 2005-2009 yılları arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Yüksekokulunda Sağlık Memurluğu (Toplum Sağlığı) bölümünden mezun oldu.

* 2012 yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde Hastane Yönetimi yüksek lisans programını bitirdi.

* 2013 yılında Tekirdağ Üniversitesi Eğitim Fakültesinden formasyon sertifikası almıştır.

* 2009-2014 yılları arasında Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde sağlık memurluğu ve süpervizör görevlerinde bulundu.

* 2014-2016 yılları arasında Erenköy Ruh Sinir EAH ve Haydarpaşa EAH uyku merkezlerinde görev aldı.

* 2017 yılında İstanbul Anadolu Kuzeu Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinde Destek Hizmetleri Afet Koordinasyon ve Kriz Koordinasyon birimlerinde görev aldı.

Şu anda İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü - İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.