İstanbul Medeniyet Üniversitesi
Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Uyku Tanı ve Tedavi Hizmetleri

Uyku Tanı ve Tedavi Hizmetleri İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Kliniğince 2013 yılında kurulmuştur.
Uyku Bozuklukları Tanı ve Tedavi Laboratuvarı haftasonu dahil olmak üzere hastalarımıza tüm hafta boyunca hizmet vermektedir.
Başta Uykuda Solunum Bozuklukları olmak üzere tüm uyku hastalıklarının tanı, takip ve tedavisinin yapıldığı ünitemizde  hasta hastanede özel bir odada uykusundayken, “polisomnografi” olarak tanımlanan uyku testine tabi tutularak, uykusu kayıt altına alınmaktadır.

Hastanın bütün gece sessiz bir şekilde kalacağı Uyku Laboratuvarımızda gerekli teknik donanım mevcuttur.

Aynı zamanda sorumlu hekimden teknik ekibe kadar tüm laboratuvar çalışanları ulusal ve uluslararası kurumlarca sertifika sahibi olup Uyku Bilimi alanında gerekli deneyime sahiptir.