1. Metabolik Sendrom Hemşireliği Sempozyumu

Hastane Yönetimimizin 24 Nisan 2017 tarihinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr.Hikmet Aydemir Konferans Salonunda düzenlemiş olduğu "1. Metabolik Sendrom Hemşireliği Sempozyumu " başarıyla gerçekleştirildi.İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakultesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Işıl MARAL , İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Yöneticimiz Prof. Dr. Gürhan BAŞ, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aytekin OĞUZ ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sunay GÜNER'in açılış konuşmaları ile sempozyuma başlandı.Birçok hastaneden katılımın olduğu sempozyumumuz da katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.Blimsel etkinliğimize destek veren tüm sağlık çalışanlarımıza ve düzenleme koitesine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.