Neyi Nasıl Yaparım?

Hastanemizden iki şekilde muayene randevusu alabilirsiniz.

1-Telefon ile randevu;182 nolu telefonu arayınız.Elektronik yanıtlama sistemi uygulanmaktadır.

2-İnternetten randevu    buttonunu tıklayarak hastahanemizden randevu alabilirsiniz.

Hastanemiz polikliniği mesai saatleri hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasındadır.

Poliklinik saatlerimiz dışında hastalarımız Acil durumlarda günün 24 saati Acil Servisimizden hizmet alabilirler.

Hastanemizde polikliniklerimiz randevulu veya şahsen müracaat sistemiyle hizmet vermekte olup;

Randevusuz muayene sınırlı sayıda ve önceliği olan hastalar için uygulanılır.

Randevu gününüzde, randevu saatinizden 30 dk. saat önce gelerek kayıt yaptırabilirsiniz.

Kayıt için; Muayene olacağınız branşla ilgili Hasta Kayıt Personellerine müracaat ederek kaydınızı yaptırabilirsiniz

Sosyal güvenceniz yok ise,muayene olacağınız branş sektereliğinden barkod aldıktan sonra vezneye ödeme yapıp muayenenizi olabilirsiniz.

Muayene sonunda

1. Doktorunuz Kan Tahlili istediğinde, Hastanemiz B Blok Bodrum Katında bulunan Merkez Laboratuvar Kan alma birimine sıramatikten numara alarak Nüfüs Cüzdanınızla müracaat edebilirsiniz.
  2. Doktorunuz Akciğer grafisi istediğinde, Hastanemiz A Blok Bodrum Katında bulunan Rontgen birimine sıramatikten numara alarak Nüfus Cüzdanınızla müracaat edebilirsiniz.
  3. Doktorunuz Efor, Eko, Bilgisayarlı Tomografi, MR,Doppler, USG, EEG, EMG,EKG tetkiki istediğinde randevularınızı  hasta kayıt birimlerinde görevli sekreterlerden alabilirsiniz.
  4. Doktorunuz Solunum fonksiyon testi istediğinde, A Blok Bodrum katında bulunan SFT odamıza giderek testinizi yaptırabilirsiniz.