Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması Gerçekleştirildi

İnsanı yaşatmayı ve daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen fedakarca çalışan ve bu onurlu mesleği büyük özveri ile yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyoruz.

Hastane Yönetimimizin düzenlemiş olduğu 14 Mart Tıp Bayramı Töreninde Neonatoloji Bilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Sertaç Arslanoğlu, Dahiliye Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aytekin Oğuz ve Hastane Yöneticimiz Sayın Prof. Dr. Gürhan Baş açılış konuşmalarını gerçekleştirmiştir.

Plaket törenimizde Doçentlik ünvanı alan hocalarımızdan Patoloji Anabilim Dalı hekimlerimizden Sayın Doçent Doktor Ayşe Bahar Ceyran, Genel Cerrahi Anabilim Dalı hekimlerimizden  Sayın Doçent Doktor Turgut Tunç Eren ve Profesörlük ünvanı alan Dahiliye Anabilim Dalı hekimlerimizden Sayın Prof. Dr. Mehmet Uzunlulu ’ya plaketleri takdim edilmiştir.

Hastanemize ve tıp mesleğine yıllardır emek vermiş olan değerli hocamız Sayın Uzman Doktor Ali Oymagil ’e emeklilik plaketi takdim edilmiştir. Plaket törenimizde İstanbul  Medeniyet Üniversitesi Rektör  Yardımcımız Prof. Dr. Fahri ovalı, Hastane Yöneticimiz Prof. Dr. Gürhan Baş, Dahiliye Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Aytekin Oğuz plaketleri takdim etmiştir.

14 Mart 2017 Tıp Bayramı Törenimizde bize eşlik eden değerli hocalarımıza ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.