Hast. Hiz. ve Sağlık Otel. Müdürü

Yasin HACIVELİOĞLU

1982 yılında İstanbul’da doğdu. 1999 yılında Kadıköy İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi.

2002 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektronik Haberleşme Bölümünü bitirdi

2008 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü Lisansını tamamladı.

2013 yılında Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans programını bitirdi.

2005 yılında Paşabahçe SSK Hastanesinde Memur olarak meslek hayatına başladı.

2006-2012 yılları arasında sonradan değişen adıyla Beykoz Devlet Hastanesi’nde Satınalma Birim Sorumlusu olarak görev yaptı.

Kamu İhale Kurumu Eğitimi Katılım Belgeleri ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nce düzenlenmiş birer adet teşekkür ve takdirname belgeleri bulunmaktadır.

2012-2013 yılları arasında Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği ve Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Başkanlığı Satınalma Birimlerinde çalıştı.

05.12.2013-31.12.2014 tarihleri arasında İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Sağlık Otelciliği Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

01.01.2015 tarihinden itibaren İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Otelciliği Müdürü olarak görev yapmaktadır.